Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Çalışmaya ve üretmeye talibim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

29 Mart yerel yönetimler seçimleri için AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclisi Aday Adaylığı müracaatını yapan Zafer Bal gazetemizi ziyaret ederek çeşitli açıklamalarda bulundu. Son on yıldır yaşanan huzur, güven ve istikrarın Kırıkkale’ye hizmet olarak yansıdığına dikkat çeken Aday adayı Bal, “Daha Büyük Kırıkkale için yeniliğe, çalışmaya ve üretmeye talibim” ifadesini kullandı.

HUZUR, GÜVEN VE İSTİKRAR

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclisi Aday Adayı Zafer Bal, gazetemiz imtiyaz sahibi Ragıp Cihat Mencet ile bir süre görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Ak Partili aday adayı Bal “Ülkemizin son on yıldır yaşamış olduğu huzur, güven ve istikrar ortamı ayrıca demokratik anlamda yaşadığı güzel gelişmeler, yaşamış olduğumuz şehirlerde de daha güzel hizmetlerin yapılmasına yol açmıştır. Bugün ülkemiz, bölgesinde lider ve dünyada isminden güçlü bir şekilde bahsedilen, global siyasette de söz sahibi, güçlü bir aktör konumundadır. Şüphesiz, bu gelişmelerin mimarı olarak hak sahibi 16 yıldır girdiği bütün seçimlerde halkımızın teveccühünü kazanan Ak Parti ve onun lideri Genel Başkanımız ve ülkemizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

HALKIN MEMNUNİYETİ ESASTIR

Bal “Yerel yönetimleri gayet iyi bilen, dünya markası haline gelmiş liderimizin emrinde, teşkilatımızın yanında, halkımıza özveri ile hizmet edecek bir anlayışla Kırıkkale’mizden il genel meclisi üyeliğine aday adayı oldum. Amacım Türkiye’de genel ve yerel demokrasinin güçlendirilmesini sağlayan AK Parti kadrolarında ilimiz Kırıkkale’ye ve halkımıza hizmet etmektir. Demokrasinin yerel işleyişindeki tüm güzellikleri ve halkın memnuniyetini esas alan çalışmaları halkımıza daha iyi ve ileri derecede sunmak istiyor, bu konuda teşkilatımızdan ve kamuoyundan destek bekliyorum. Yasalarımızın çizdiği çerçevede eğitimden, sağlık hizmetlerine, sivil savunmadan emniyet hizmetlerine birçok alanda kentimize hizmet üretmek, bu konuda projeler gerçekleştirmek hususunda bilgi, beceri ve deneyimimle bu göreve talip olduğumu belirtmek isterim. Dün gerçekleştirilen hizmetleri takdir ediyor, önceki hizmetlerin daha ilerisine ulaşmak ve siz halkımızı memnun etmek için bu yola çıkıyorum. Bu yolda başarının Allah’ın takdirine ve siz kamuoyunun teveccühüne bağlı olduğunu biliyor ve bu nedenle hemşehrilerimden destek istiyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x