Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Ankara DSİ spor ile oynayacak

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6'nıcı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun yedinci hafta maçında Ankara DSİ spor ile karşı karşıya gelecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’nıcı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun yedinci hafta maçında Ankara DSİ spor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’nıcı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun yedinci hafta maçında Ankara DSİ spor ile karşı karşıya gelecek. Geçen haftayı bay geçiren ve 13 puanla ikinci sırada bulunan şimşekler, yeniden liderlik koltuğunu kazanmak istiyor.

KARŞILAŞMA ANKARA’DA OYNANACAK

2018-2019 sezonunu başarılı şekilde sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bugün saat 14.00’te Mamak Şehir Stadında Ankara DSİ spor ile mücadele edecek. Geçen haftayı bay geçiren ve 13 puanla ikinci sırada bulunan şimşekler, üç puan parolasıyla gideceği deplasmandan yeniden lider olarak dönmeyi planlıyor. Burak Demirkıran’ın yöneteceği maçın yardımcı hakem görevlerini ise İhsan Öncü, Reyhani Avşar ve Hakan Aktaş yapacak.

16 YIL SONRA YENİDEN

2002 yılında 2. Ligde oynanan ve Süper Lig hakemi Cüneyt Çakır’ın yönettiği Çubukspor-Kırıkkalespor maçında karşı karşıya gelen iki teknik adam Harun Aydoslu ve Adem Çankaya 16 yıl sonra tekrar 2 ekibin başında karşı karşıya gelecek. Yeni sezona “Küfre hayır, ailenle 90 dakikanı bize ayır” sloganıyla sahalara çıkan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bu çalışmasıyla da birlikte taraftarlarıyla beraber herkese örnek olma mücadelesi içerisinde yer alıyor.

ÜÇ PUAN İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ

Son hazırlıklarını tamamladıklarını belirten teknik hoca Harun Aydoslu ise öğrencilerine sonuna kadar güvendiğini ifade etti. Takımın kendine alıştığını ve gün geçtikçe performanslarının artacağını belirten Aydoslu, “İnşallah bizlere inanan şehrimizi ve bizlere güvenen herkesi sezon sonunda mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz bir üst lige yükselmek. İnşallah yarın deplasmanda Ankara DSİ spor karşısında üç puanı hanemize yazdıran taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x