Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale derdini anlatıyor

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı yine önemli bir proje ve çalışmayla gündemde. Teşkilat Kırıkkale’yi dolaşarak “Anlat Kırıkkale Projesi” isimli bir çalışma ile Kırıkkalelileri dinliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı yine önemli bir proje ve çalışmayla gündemde. Teşkilat Kırıkkale’yi dolaşarak “Anlat Kırıkkale Projesi” isimli bir çalışma ile Kırıkkalelileri dinliyor.

ANLAT KIRIKKALE PROJESİ

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı yine önemli bir proje ve çalışmayla gündemde. Teşkilat Kırıkkale’yi dolaşarak “Anlat Kırıkkale Projesi” isimli bir çalışma ile Kırıkkalelileri dinliyor. Proje kapsamında partinin tüm teşkilatları Kırıkkale merkezi mahalle mahalle, ilçe ilçe, belde belde ve köy köy dolaşmaya başladı. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ekipleri ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde Kırıkkalelilerin sorun ve sıkıntıları ile talep ve önerileri not alınarak il teşkilatı ve ardından genel merkeze bildiriliyor.

GENÇLİK KOLLARI ZİYARETİ

Gençlik Kolları Teşkilatı önceki gün ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerle ilgili açıklamada, “Anlat Kırıkkale projesi kapsamında; Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen ve Gençlik Yönetim Kurulu Üyeleri Plevne Caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak sıkıntılarını dinlediler. Sıkıntılar çok büyük esnaf sandık bekliyor” bilgisi verildi.

KADIN KOLLARI ZİYARETİ

Kadın Kolları Teşkilatı da aynı proje kapsamında ziyaretlerde bulundu ve “Bugün “Anlat Kırıkkale” projemiz kapsamında Sanayi Mahallemizdeydik. Bizi yaşadıkları ile anlayan, konuşmamıza dahi fırsat vermeyen hep anlatan, hep anlatan Sanayi Mahallemizin bilinçli insanlarına, özellikle genel başkanımıza özel selam gönderip mangal gibi yüreğinden öpüyorum diyen bey amcaya, ailesine, çalışmamızda yardımcı olan güzel gönüllü Ayfer Ayar  ve Seyhan Ceylan  arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. Çalışmadaki devamlılık, her güçlüğü yener” açıklaması yapıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x