Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale Gezmeye Devam Edin Vaka Sayısı 36 Yükseldi

Kırıkkale'de pozitif çıkan hasta sayısında artış olduğu öğrenildi. Kırıkkalelilerin tüm uyarılara rağmen sokağa çıkmaya devam etmesinin vaka sayısında artışa neden olduğu gözleniyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de pozitif çıkan hasta sayısında artış olduğu öğrenildi. Kırıkkalelilerin tüm uyarılara rağmen sokağa çıkmaya devam etmesinin vaka sayısında artışa neden olduğu gözleniyor.

36’YA YÜKSELDİ
Kırıkkale, Covid-19 virüsüne karşı evde kalmadıkça vaka sayısında artışa neden oluyor. En son 4 Nisan’da 23 vakanın olduğu Kırıkkale de bugün itibariyle vaka sayısının 36’ya yükseldiği öğrenildi. Hasta sayısında özellikle son 3-4 gün içerisinde artış olduğu, 36 olan vaka sayınının önümüzdeki günlerde daha da artma ihtimali olduğu  ifade ediliyor. Bilindiği üzere dün gece Büyükafşar Köyü İstanbul’dan gelen çok sayıda vatandaş nedeniyle karantina altına alınmıştı. Yetkililer vaka sayısının artmaması için Kırıkkalelileri evlerinde kalmaları konusunda uyarıyorlar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x