Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Kırıkkale için güzel bir eser olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, inşaatı devam eden Kırıkkale Valiliği şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz

Atalay’ı Kırıkkale’ye gelişinde Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve diğer yetkililer karşıladı. Atalay, ilk olarak inşaatı devam eden Valilik Şantiyesini gezerek yetkililerden proje hakkında bilgiler aldı. Valilik inşaatı şantiyesinin gezilmesinden sonra kısa bir açıklama yapan Atalay; “Kırıkkale’miz için en güzel hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Bu inşaatın bitmesinden sonra ilimiz için güzel bir eser olacak. Bu projenin en kısa sürede bitirilip Kırıkkale halkının hizmetine açılacağını ümit ediyorum. Ben bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada çalışan işçilerimize de Allah kolaylıklar versin” dedi.

Makamda sohbet

Valilik inşaatının gezilmesinden sonra Atalay, Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ile İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu