Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

KIRIKKALE İYİ BİR EV SAHİBİ OLUR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mülkiye Müfettişi Güni konuya sessiz kalmadı ve girişimlere başladı

27.Dönem Milletvekilliği için Ak Parti’den Kırıkkale Milletvekili aday adayı olan, İçişleri Bakanlığında Eğitim Daire Başkanı ve Mülkiye Müfettişi olarak görev yapan Kırıkkaleli hemşerimiz Yusuf Güni, Ankaragücü’nün ilk yarı maçlarını Kırıkkale’de oynaması için üst düzeyde girişimlerde bulundu. Güni, MKE Ankaragücü’ne Kırıkkale’nin en iyi şekilde ev sahipliği yapabileceğini söyledi.

KIRIKKALE DAHA YAKIN

Süper Lig’de başkent Ankara’yı temsil edecek tek takım olan Ankaragücü, Eryaman Stadı’nın yeni sezona yetişmemesi, Ankara 19 Mayıs Stadı’nın maç oynanmaya elverişli olmaması, Yenikent Osmanlı Stadı’nda ise Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin maçlarını oynayacak olması sebebiyle stat sorunu yaşıyor. MKE Ankaragücü’nün ilk yarı maçlarını Başkent’e 100 KM mesafede bulunan Kırıkkale’de oynanması yerine 261 KM mesafedeki Afyon’da oynamasının gündeme gelmesine başta kulüp yönetimi ve taraftarlar tepki koyarken, takımın maçlarını Kırıkkale’de oynaması yönünde kampanya başlatıldı.

GÜNİ GİRİŞİMLERDE BULUNDU

Konunun gündeme gelmesinin ardından devreye giren 27.Dönem Milletvekilliği için Ak Parti’den Kırıkkale Milletvekili aday adayı olan, İçişleri Bakanlığında Eğitim Daire Başkanı ve Mülkiye Müfettişi olarak görev yapan Kırıkkaleli hemşerimiz Yusuf Güni, Gazetemizi ziyaret ederek konuyla ilgili yaptığı girişimleri anlattı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet’i ziyaret eden Güni, Federasyon yetkilileri, MKE Ankaragücü yöneticileri ve Kırıkkale Valisi Dr.Mehmet İlker Haktankaçmaz ile görüştüğünü, Kırıkkale’nin Ankaragücü’nün ilk yarı maçlarına ev sahipliği yapması konusunda hiçbir engelin bulunmadığını söyledi.

KIRIKKALE TERCİHİ ANKARAGÜCÜ’NÜN LEHİNE OLUR

MKE Ankaragücü’nün ilk yarı maçlarını Kırıkkale’de oynamasının hem başkent temsilcisinin, hemde Kırıkkale’nin lehine olacağına vurgu yapan Mülkiye Müfettişi Güni “MKE Ankaragücü maçlarını Kırıkkale’de oynarsa hazır taraftarı olacak ve başkentte bulunan taraftarları daha yakın mesafede olduğu için maçlara kolaylıkla gelebilecek. Standartlara uygun Başpınar stadımızda mevcut. Kırıkkale açısından da birçok büyük takımların şehre gelmesiyle birlikte şehir ekonomisine olumlu katkıları olacaktır. Bu durum esnafımızın da yüzünü güldürecektir. Gerekli girişimlerde bulunarak görüşlerimizi ve beklentilerimizi ilettik. Umarım olumlu sonuçlanır” diye konuştu.

ÖZEL HABER

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x