Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale Kahvaltı Festivalinde

Ankara Altınpark Expo Center’da düzenlenen 4. Kahvaltı Festivali renkli görüntülere sahne oldu.Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Kırıkkale İl temsilciliği de festivale katılarak Kırıkkale'yi temsilen Omaç Dürüm Workshop yapılarak katılımcılara ikram edildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Altınpark Expo Center’da düzenlenen 4. Kahvaltı Festivali renkli görüntülere sahne oldu.Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Kırıkkale İl temsilciliği de festivale katılarak Kırıkkale’yi temsilen Omaç Dürüm Workshop yapılarak katılımcılara ikram edildi.

KEYİF ALDIK

Düzenlenen etkinlikte Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgeleri başta olmak üzere birçok yörenin lezzetleri Ankaralıların beğenisine sunuldu.Festivalde eğitimler ve acı zeytin yeme yarışması gerçekleştirilirken, çalışma atölyeleri ve çeşitli kahvaltı tabağı sunumları da sergilendi.Coğrafi özellikler taşıyan ürünlere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Kırıkkale İl temsilcisi Hüseyin Şipal, Yöresel lezzetlerin bir arada bulunmasından dolayı keyif aldığını dile getirdi. Festival katılımcılarından Erdem Çeliker, “Festival çok güzel gidiyor beğendik, günün en önemli öğünü biliyorsunuz. Hakkâri standını gezdik, Hakkâri standından tahin pekmez aldık güzeldi herkese tavsiye ederim” diye konuştu.Kahvaltı festivaline ilk defa geldiğinden bahseden Nilsu Çeliker (8), “Çok beğendim çok güzel, çiğköfte ve ayran aldım güzeldi. Her şeyi denedim” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x