Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Kırıkkale MTAL’den büyük başarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası Grup Müsabakaları Çankırı’da yapıldı. İlimizi temsil eden Kırıkkale Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oynadığı karşılaşmaların hepsini yenerek grubunu 1’inci bitirdi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Çankırı’da yapılan Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonasında ilimizi temsil eden Kırıkkale Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, grup müsabakalarında 3’te 3 yaparak Kocaeli’nde yapılacak olan finallere katılma hakkı kazandı. Grup müsabakalarında ilk karşılaşmasında Kırşehir MTAL’i 1-0 yenen Kırıkkale MTAL, ikinci karşılaşmasında 10 kişi kaldığı Bartın MTAL’i normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılar ile yenmeyi başardı. Grubun son karşılaşmasında İstanbul MTAL ile karşılaşan Kırıkkale MTAL, son karşılaşmasında da 4-2 galip ayrılarak, Kocaeli’nde yapılacak olan Liseler Arası Türkiye Futbol Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı. Büyük bir başarı elde eden Kırıkkale MTAL Beden Eğitimi Öğretmeni Furkan Okatan, öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek, Kırıkkale’yi Türkiye Finallerinde en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x