Eğitim

Kırıkkale-Portekiz işbirliği protokolü

Erasmus + Okul Eğitimi Projesi Kapsamında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti Portekiz’de temaslarda bulunuyor. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Portekiz'in Santa Maria Da Feira Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Erasmus + Okul Eğitimi Projesi Kapsamında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti Portekiz’de temaslarda bulunuyor. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Portekiz’in Santa Maria Da Feira Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

OKUL VE KURUM ZİYARETLERİ YAPILDI

Erasmus + Okul Eğitimi Projesi Kapsamında Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hamza Aygün, Serkan Akpınar ve AR-GE Birim Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz, Portekiz’in Santa Maria Da Feira Belediyesinde proje toplantısına katıldı.

kirikkale-portekiz-isbirligi-protokolu2.jpg

Santa Maria Da Feira Belediyesi Başkan Yardımcısı Gil Ferreira ile Milli Eğitim Müdürlünü temsilen Hamza Aygün iki kurum arasında işbirliği protokolü imzalandı. Toplantılar sonrasında çeşitli okul ve kurum ziyaretleri ile sportif tesisler de ziyaret edilerek iyi örneklerin ülkemizde de yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar planlandı.

kirikkale-portekiz-isbirligi-protokolu3.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x