Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Kırıkkale Teröre Karşı Tek Ses,Tek Yürek Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MEYDANLARI KAHPELERE BIRAKMAYACAĞIZ
Kırıkkale’de, İstanbul Beşiktaş’taki hain saldırıya tepki göstermek için “teröre lanet yürüyüşleri” düzenledi. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe katılan vatandaşlar, terörü lanetledi.

TERÖRE KARŞI TEK SES, TEK YÜREK OLDUK
36’sı polis, 8’i sivil 44 şehit verdiğimiz, 155 kişinin yaralandığı İstanbul’daki 2 ayrı bombalı terör saldırısı Kırıkkale’de düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. Siyasi parti temsilcileri ve STK’ların birlikte organize ettiği yürüyüşte, Kırıkkale teröre karşı tek ses, tek yürek oldu.

MEYDANDA BİRARAYA GELDİLER
İstanbul’da yaşanan bombalı terör saldırısı Kırıkkale’de siyasi partiler ve STK’ların birlikte organize ettiği yürüyüşle protesto edildi. Kırıkkale Belediyesi önünde toplanan binlerce kişi, Zafer Caddesini takip ederek Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Meydanda toplanan kalabalık hep bir ağızdan terörü protesto etti, şehit olan polislerini yüreğine bastı.

7’DEN 70’E HERKES MEYDANLARDAYDI
Yürüyüşe Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri, 7’den 70’e Kırıkkaleliler katıldı. Yürüyüş esnasında Zafer Caddesi’nde insan seli yaşandı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER
Terör saldırısını alçakça bir saldırı olarak niteleyen yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Alçakça saldın aziz Türk milletinin birliğine, bekasına ve bütünlüğüne yönelik vahşi bir terör saldırışıdır”

BİRLİK VE BERABERLİĞİ BOZULMAYACAK
“Bu saldın ile hiçbir kutsalı, etnik kökeni ve birlikteliği tanımayan teröristler bir kez daha insanlık düşmanı terör yöntemlerini devreye sokarak futbol maçı sonrasında kendini göstermiştir. Hangi terör örgütü olursa olsun, bu saldırıyı yapanlar bilsin ki aziz milletimizin birlik ve beraberliği bozulmayacak bilakis daha da güçlenecektir. Terör, hiçbir zaman Türkiye’yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır” ifadesini kullandı.

BU OYUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
“Terörden ve teröristten bazı beklentiler içerisine giren ülke veya devletler bu eti kanlı teröristlerin yaptıkları hiçbir eylemden fayda sağlayamayacaktır. Asırlardır bu topraklarda hüküm süren milletimiz şanlı tarihi boyunca nasıl bu oyunların üstesinden geldiyse yine 15 Temmuz da olduğu gibi bu alçak oyunun da üstesinden gelip piyonları bertaraf edecektir”

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
“Aylardır güvenlik güçlerimizin kararlı ve dik duruş sergileyen operasyonları ile alanları daralan ve yok olma korkusu ile nereye kaçacaklarını şaşıran teröristler akrep misali çember daraldıkça bir gün gelip kendilerini ve kendilerini destekleyen devletleri aynı şekilde sokacaktır. Bu vesile ile Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu. Yürüyüşün ardından protokol üyeleri emniyet müdürlüğüne taziyelerini ilettiler.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x