Manşet

Kırıkkale Üniversitesi Personel Alıyor

Akademik eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, hem kendi bünyesinde hem de Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Akademik eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, hem kendi bünyesinde hem de Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kırıkkale Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi çalışmalarını daha iyi hale getirmek ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunabilmek amacıyla personel alımı gerçekleştirecek. Farklı branşlarda yapılacak alımla ilgili Kırıkkale Üniversitesi’nin resmi sayfasından da duyuru yapıldı. Sözleşmeli personel alımıyla ilgili başvurular 17 Mayıs saat 08,30 itibariyle başladı.

kirikkale-universitesi-personel-alacak.jpg

SON BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2024 saat 17.30’a kadar olarak belirlendi. Başvurunun yapılacağı adres ise https://pdbilan.kku.edu.tr/, değerlendirme sonuçları duyurusu ise 14 Haziran 2024 saat 23.59’da yapılacak. Sonuçların ilan edileceği adres ise https://personel.kku.edu.tr/Idari adresi üzerinden yapılacak.

ALIM YAPILACAK PERSONEL SAYILARI

Büro personeli 20, hemşire 34, ebe 3 sağlık teknikeri 3 laborant 1 diğer sağlık personeli 2, diğer teknik hizmet 1 teknisyen 1, teknisyen makine bakım 1, destek personeli temizlik 10, destek personeli temizlik 5, destek personeli hasta bakıcı 10, destek personeli hasta bakıcı 10, destek personeli şoför 2, koruma ve güvenlik görevlisi 11, koruma ve güvenlik görevlisi 4, programcı 2.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x