Manşet

Kırıkkale Üniversitesi’nden TSK’ya destek

Kırıkkale Üniversitesi ve Mühimmat Islah, Geliştirme ve Yenileştirme Merkezi (MİGYEM) önemli bir protokolde buluştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi ve Mühimmat Islah, Geliştirme ve Yenileştirme Merkezi (MİGYEM) önemli bir protokolde buluştu.

İHTİYAÇ DUYULAN ALANLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla ülkemizin ihtiyaçlarına cevap veren proje bazlı iş birlikleri yapan Kırıkkale Üniversitesi ile ordunun stratejik öneme sahip birimlerinden olan Mühimmat Islah, Geliştirme ve Yenileştirme Merkezi (MİGYEM) arasında bugüne kadar yapılan ortak çalışmaları değerlendirmek ve ihtiyaç duyulan alanlarda yeni iş birliklerine adım atmak üzere toplantı yapıldı.

kirikkale-universitesinden-tskya-destek-2.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

MİGYEM’de yapılan toplantıya Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi (MAAT) Müdürü Mühimmat Albay Murat Gözütok, MİGYEM Müdürü Mühimmat Albay Şaip Şahin, Ana Depo Komutanı Mühimmat Yarbay Yaşar Atacan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Payidar Akgüngör, Prof. Dr. Ayşe Ülkü Metin, Prof. Dr. Osman Bican, Doç. Dr. Hayri Yaman, Doç. Dr. Zühtü Onur Pehlivanlı ve Dr. Öğr. Üyesi Faruk Ulamış katıldı.

kirikkale-universitesinden-tskya-destek-4.jpg

TEKNOLOJİK REKABET ÜST DÜZEYDE

Ülkemizin önemli bir birliği olan Mühimmat Komutanlığı ve ona bağlı birimlerle bugüne kadar uyum içerisinde çok sayıda ortak çalışma yaptıklarını belirten Aslan, her iki tarafın kıymetli çabalarıyla kurumlar arasında bağların pekiştiğini ve ülkemize değer katan çıktılar elde edildiğini ifade etti. Rektör Aslan, teknolojik rekabetin üst düzeyde olduğu ve her gün yeni teknolojilerin geliştirildiği savunma sanayi alanında devletimizin ve milletimizin gözbebeği ordumuza akademik bilgi ve becerimizle, teknik imkanlarımızla her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. İş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş’a ve askeri personele teşekkürlerini iletti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Bugüne kadar ortak yapılan çalışmaların değerlendirildiği, mühimmat açısından ordumuzun gelecek vizyon ve hedefleri doğrultusunda yapılabilecek iş birliklerinin görüşüldüğü toplantıda Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, samimi destekleri için Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan başta olmak üzere çalışmalara katkı sağlayan öğretim üyelere teşekkür etti. Toplantı sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x