Gündem

KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları ile basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programında bir araya geldi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

 

ÜÇ GÜNLÜK ULUSAL YAS
Kahvaltı sonrası konuşma yapan Vali Makas tüm muhtarların “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutlayarak sözlerine başladı. ”Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin’de şehit edilen din kardeşlerimiz için Ülkemiz genelinde ilan edilen 3 günlük ulusal yas ilanını belirterek ve şehadete eren tüm din kardeşlerimize rahmet dileyip sözlerine devam eden Sayın Valimiz, konuşmasının devamında “Rabbim tez zamanda başta Filistin toprakları olmak üzere tüm Bilad-ı İslam’ı refaha ve feraha kavuştursun. Bu en büyük dileğimizdir.” dedi.

KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN
Muhtarlık müessesesinin çok kıymetli bir müessese olduğuna ve devletle milletin ilk buluşma noktası olduğuna değinen Valimiz “Her şey milletimiz için. Bizim devlet politikamızın temelinde “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturu yatıyor. İnsanımızı mutlu ve refah içinde yaşatmadığımız müddetçe yaptığımız idareciliğin, muhtarlığın hiçbir hükmü yok. Önce İnsan. Dolayısıyla insanı yaşatacağız, devletimizi de daim kılacağız“ ifadelerini kullandı. Programa Vali Mehmet Makas’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü V. Uğur Gülcü, Siyasi Parti İl Başkanları, Kırıkkale Merkez İlçe Mahalle ve Köy Muhtarları ile görev yapan basın mensupları katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu