Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale’de 2 şüpheli gözaltına alındı

Kırıkkale'de polis ekiplerince arama yapılan bir apartmanın deposunda 115 kilo 500 gram bandrolsüz tütünün yanı sıra çok sayıda makaron, elektronik sigara ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık suçlarıyla mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Gürler Mahallesinde bir apartmanın deposunda kaçak tütün bulunduğu bilgisini aldı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda depoda kaçak oldukları belirlenen 115 kilo 500 gram kıyılmış tütün, 15 kilogram 700 gram hologramsız nargile tütünü, 953 paket içi dolu makaron, 24 adet elektronik sigara ve 4 adet elektronik sigara ateşleyicinin yanı sıra 55 adet de cinsel içerikli ürünler ele geçirildi. Operasyon doğrultusunda U.B. ve Y.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x