Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öğrenciler hayallerini resmettiler

Kırıkkale´de ortaokul öğrencileri normalleşme sürecinde şehir parkında resim çizerek renkli bir gün geçirdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Akşemsettin Ortaokulu tarafından Büyük Şehir Parkında resim yapma etkinliği düzenlendi. Aralarından özel eğitimli öğrencilerinin de bulunduğu etkinlikte öğrencilere önce öğretmenleri tarafından balon dağıtıldı. Daha sonra her öğrenciye resim defteri verilerek serbest konulu resim çizmeleri istendi.

Çimlerin üzerine oturan öğrenciler, ev resmetti, kimileri yapboz, kimileri uçak, kimileri ise doğa resimleri çizdi. Sosyal mesafenin de korunduğu etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

Okulun öğretmenlerinden Özel Eğitim Öğretmeni Selin Arı muhabirimize yaptığı açıklamada, “Bugün burada bulunmamızın amaçlarından biri yaşadığımız bu zor zamanlarda öğrencilerimizin bugün dışarıya çıkma izinleri olduğu günlerde onlarla birlikte bir etkinlik yapmak, resim yapmak, onları mutlu etmekti amacımız. Mutlu da oldular bu sayede. Engelli öğrencilerimizle normal öğrencilerimizle kaynaştırma amacıyla da en önemli sebeplerimiz de buydu zaten. Birlikte vakit geçirsinler, birbirleriyle oynasınlar, resim yapsınlar diye amacımız buydu.” dedi.

Etkinliğe katılan bir öğrenci de, “Korona günlerinde çok sıkılmıştım. Öğretmenlerim bu günü düzenledikleri için çok sevindim. Şimdi görmediğim arkadaşlarımla birlikte olduğum için çok sevinçliyim. Korona günlerini atlatmaya çalışıyoruz.  Resim yapıyorum. Yaptığım resimleri rengarenk boyamak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x