Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon DakikaSulakyurt

Kırıkkale'de bir Şehit daha…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kars’ın Kağızman ile Digor ilçeleri arasındaki Karakale mevkiinde PKK’lı teröristlerce, güvenlik güçleri arasında sabah saatlerinde sıcak temas sağlandı.
Çıkan çatışmada jandarma özel harekat timinden 1 astsubay şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker Kars Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.
Şehit olan Astsubay’ın Kırıkkale ilçesine bağlı Sulakyurt doğumlu olduğu öğrenildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, şuanda şehidin kimliğinin belli olmadığını gelen bilgiye göre bu açıklamayı yaptığını söyledi.
3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Öte yandan bölgede başlatılan operasyonda 3 terörist öldürüldü. Konuyla ilgili Kars Valiliği’nden şu açıklama yapıldı: “İlimiz Kağızman ilçesi Karakale mevkiinde icra edilen operasyon esnasında jandarma özel harekat timlerimiz ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist silahları birlikte ölü olarak geçirilmiş, 1 astsubayımız şehit olmuştur.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu