Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon DakikaSulakyurt

Şehit Öztürk, Cem Evi’nden uğurlanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kars’ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 35 yaşındaki Nurettin Öztürk, yarın Sulakyurt İlçesi Kalekışla köyünde toprağa verilecek. Nur Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası şehit Öztürk memleketine uğurlanacak. Daha sonra şehit Öztürk için Cem Evi’nde tören yapılacağı belirtildi.
 
BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
Şehit Öztürk’ün naşını almak için Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ ve bazı emniyet yetkilileri, Ankara Etimesgut Askeri Havaalanına hareket etti. Edinilen bilgilere göre şehit Öztürk’ün yarın Nur Camii’nde kılınan namaz sonrası memleketi Kalekışle köyünde toprağa verileceği belirtildi.
 
3 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
Kağızman ilçesine bağlı Karakale köyü kırsalında operasyon yapan Jandarma Özel Hareket timleri ile Terör örgütü mensupları arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 1’i ağır 2 asker yaralandı, 3 terörist silahlarıyla ölü ele geçirildi. Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden biri, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
ERZURUM’DAN GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞ
Şehit düşen astsubay başçavuşun Kırıkkale nüfusuna kayıtlı 35 yaşındaki Nurettin Öztürk olduğu açıklandı. Erzurum Jandarma Özel Harekât Timi’nde görevli olan Öztürk’ün, geçici görevle Kars’ın Kağızman İlçesi’ndeki Paslı Karakolu’na gönderildiği bildirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu