KırıkkaleSpor

Kırıkkale’de çocuklar, şah-mat için yarıştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu Salonu’nda, 7-18 yaş arası sporcuların katılımıyla Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği turnuvalarının ilk günü gerçekleştirildi.

KATEGORİLERDE MAÇLAR YAPILDI

Turnuvaya, Kırıkkale’nin farklı ilçe ve beldelerinden çok sayıda çocuk katıldı. 7 tur üzerinden oynanan turnuvada, her kategoride ilk 3’e giren sporcular, çeşitli şampiyonalara katılmaya hak kazanacak. Turnuvanın ilk gününde, 7-8 yaş kızlar, 7-8 yaş erkekler, 9-10 yaş kızlar, 9-10 yaş erkekler, 11-12 yaş kızlar, 11-12 yaş erkekler kategorilerinde maçlar yapıldı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Turnuvanın ikinci günü, 13-14 yaş kızlar, 13-14 yaş erkekler, 15-16-17 yaş kızlar, 15-16-17 yaş erkekler kategorilerinde maçlar oynanacak. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu