KırıkkaleSpor

Kırıkkale’ye üçüncülük getiren atletizm koşusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Türkiye İl-İlçe Karmaları Kulüpler Bölgesel Atletizm Kros Ligi’nde ilimizi temsilen katılan takımımız büyük bir başarı göstererek 3’üncülük elde etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Türkiye İl-İlçe Karmaları Kulüpler Bölgesel Atletizm Kros Ligi’nde ilimizi temsilen katılan takımımız büyük bir başarı göstererek 3’üncülük elde etti. 42 ilden 113 takım 501 sporcuyla start alan yarışlarda Kırıkkale takımı üçüncülükle yarışı sonlandırdı. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, takımdaki sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, “Kırıkkale’mizin adını duyuran sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MÜCADELEYİ ASLA BIRAKMAYACAKLAR

Güneş, “Kırıkkale takımımızın başarısı, kentte büyük bir sevinçle karşılandı.” Sporcular, elde ettikleri başarının gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, Türkiye finallerinde de başarılı olmak” ifadelerini kullandılar.
Haber: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu