Manşet

Kırıkkale’de Ekmek Zamlandı

Kırıkkale'de 5 TL'den satılan 210 gram ekmek fiyatına zam yapıldı. Sabah ekmek alan vatandaşlar gece yapılan zamla karşı karşıya kalınca kısa süreli şok yaşadı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 5 TL’den satılan 210 gram ekmek fiyatına zam yapıldı. Sabah ekmek alan vatandaşlar gece yapılan zamla karşı karşıya kalınca kısa süreli şok yaşadı.

ARALIK AYINDA İNDİRİM YAPILMIŞTI
Son günlerde gıda ürünleri ve diğer tüketim maddelerine artarda gelen zamlar sonrası ekmekte sıra dışı bir gelişme yaşandı. Bazı ekmek satış noktalarında haksız rekabeti önlemek amacıyla 6,50 TL olarak satılan ekmek fiyatında geçtiğimiz Aralık indirime gidilmişti. Alınan kararla birlikte 210 gram ekmek 5 TL olarak satılıyordu. Aralık ayında yapılan bu değişiklik kararı Mayıs ayında tekrar bozuldu.

210 GRAM EKMEK FİYATI 8 TL OLDU
5 TL olarak satılan 210 gram ekmek 3 TL birden yükseldi. Sabah ekmek alan vatandaşlar gece yapılan zamla karşı karşıya kalınca kısa süreli şok yaşadı. Ekmek fiyatlarına yapılan zamlara birlikte 210 gram ekmek fiyatı 8 TL oldu.Bazı esnaflar ikinci bir zammın yeniden yapılabileceğini ve fiyatların 10 TL’ye kadar yükselebileceği iddiasında bulundu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x