Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlıkYaşam

Kırıkkale’de Karantinaya Alındılar

İngiltere'den getirilen 333 kişi Kırıkkale'deki öğrenci yurduna yerleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gözetim altında tutulmak üzere İngiltere’den getirilen 333 kişi Kırıkkale’deki öğrenci yurduna yerleştirildi.

Esenboğa Havalimanı’na getirilen biri bebek 333 kişi, polis eşliğinde 15 otobüsle Kırıkkale’ye getirildi.  Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ümmü Hatun Kız Öğrenci Yurdu’na getirilenler, 333 kişi Sağlık kontrolünün ardından tek kişilik odalara yerleştirildi.

Polis ve jandarma ekipleri, binanın çevresinde güvenlik önlemi aldı.

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Halil Özarslan ve beraberindekiler de ellerindeki Türk bayraklarıyla vatandaşları karşıladı.

Vatandaşların 14 günlük karantina sürecinde ihtiyaçlarının Kırıkkale Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türk Kızılay tarafından karşılanacağı belirtildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görevli psikolog ve sosyologlar da karantina altındaki vatandaşlara destek sağlayacak.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x