Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan  Saygılı Çağrıda Bulundu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ‘Haydi Kırıkkale 23 Nisan Saat:21:00 da balkonlara’ çağrısında bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye genelinde başlatılan ‘Haydi Türkiye 23 Nisan akşamı balkonlara’ kampanyasını Kırıkkale’den de destek geldi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ‘Haydi Kırıkkale 23 Nisan Saat:21:00 da balkonlara’ çağrısında bulundu.

BAYRAKLARIMIZLA BİRLİKTE BALKONLARA

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılma özelliği gösteren yeni tip Korona virüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla Türkiye’de birçok organizasyon ve kutlama ertelendi veya iptal edildi. Cumhuriyetin en önemli simgelerinden biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100’üncü yılı da salgın dolayısıyla iptal edilen organizasyonlar arasında yerini aldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya Kırıkkale’den destek geldi. Kutlama etkinliği kapsamında Kırıkkale’de, 23 Nisan akşamı saat 21.00’de bayraklarımızla birlikte balkonlarda İstiklal Marşımızı seslendireceğiz.

BAŞKAN SAYGILI ÇAĞRIDA BULUNDU

Konuyla ilgili Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Ayrı ayrı evlerde olsakta gönlümüz bir, bayrağımız bir, marşımız bir. Haydi Kırıkkale 23 Nisan’ da saat 21:00 de evlerimizin balkonundan İstiklal Marşımızı coşkuyla ve gururla okumaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Başkan Saygılı ayrıca mesajında TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çağrısının yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x