Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kırıkkale’de toz bulutu etkili oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale, önceki günden itibaren toz bulutunun etkisi altında kaldı. Suriye üzerinden gelen toz bulutu gün boyunca ve akşam saatlerinde etkili olurken, meteoroloji toz taşınımı hadisesine karşı vatandaşları uyardı.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Suriye üzerinden gece saatlerinde gelen, Güneydoğu illerinde görülen ve Kırıkkale gibi bazı İç Anadolu illerinde de etkili olan toz bulutu hayatı olumsuz etkiliyor. Konuyla ilgili Kırıkkale Valiliği aracılığı ile bir açıklamada bulunan Meteoroloji Müdürlüğü “Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının, bu gece ve yarın (17.10.2018 Çarşamba) Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu’nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu’nun batısı, Doğu Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara’nın doğusunda düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor. Toz taşınımı hadisesinin sebep olacağı görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x