Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale’de Yeşilay’dan renkli etkinlik

Kırıkkale Yeşilay Şube Başkanlığı, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi konusunda önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda ‘1-7 Mart Yeşilay Haftası’ kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bilgilendirme standı kuruldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yeşilay Şube Başkanlığı, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi konusunda önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda ‘1-7 Mart Yeşilay Haftası’ kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bilgilendirme standı kuruldu.

HEP BİRLİKTE OYUNLAR OYNADILAR

Her yıl olduğu gibi bu yılda 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında önemli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda ‘1-7 Mart Yeşilay Haftası’ kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bilgilendirme standı kuruldu. Şube Başkanı Yusuf Çalık ve Yeşilay gönüllüleri, hem çocukları hem de vatandaşları bilgilendirdi.

YEDAM’IN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şube Başkanı Çalık, “Yeşilay Haftası kapsamında bugün gönüllülerimiz ve gençlik komisyonumuz ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda stant faaliyeti gerçekleştirdik. Soru – cevap eşliğinde Yeşilay ve Yedam tanıtımı yaparak çeşitli ödüllerin olduğu çark çevirme oyunu oynadık. Kutlamalarımıza katılan tüm halkımıza, bizleri yalnız bırakmayan gönüllülerimize ve etkinlikteki ödül sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadesinde bulundu.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Çalık, “Sigara, alkol ve uyuşturucu maddelerin mevcut zararları Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bütün vatandaşlarımıza anlatılmakta, bu alışkanlıkları bırakmanın ve bu alışkanlıklardan kaçınmanın yollarını da göstermektedir. Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin gittikçe hızlandığı ve teknolojinin aynı hızla günlük yaşamımıza girdiği günümüzde cep telefonları, bilgisayarlar ve internet teknolojilerinin yaşamımızda vazgeçilmez yeri ve önemi vardır. Bununla birlikte teknolojinin sorunlu kullanımının kişilerin özel hayatını en çok da eğitim ve meslek hayatını olumsuz etkilemesi kaçınılmazdır. İnternet ve teknoloji bağımlılığı diğer bağımlılıklarda olduğu gibi kişinin bağımlısı olduğu teknolojik ürüne ulaşamadığında yoksunluk yaşadığı bir durumdur” dedi.
kirikkalede-yesilaydan-renkli-etkinlik4.jpg
kirikkalede-yesilaydan-renkli-etkinlik2.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x