Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale’de sıfır atık projesi

Kırıkkale Belediyesi, başlattığı Sıfır Atık Projesi’ni çocuklara anlatılıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan ilkokullarda öğrencilere yönelik başlayan bilinçlendirme eğitimleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından sıfır atık eğitimi verildi.

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hayata geçirdiği, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın destekleri ile başlatılan Sıfır Atık Projesi’nin Kırıkkale’de yaygınlaşması için Kırıkkale Belediyesi tarafından “Sıfır Atık Projesi” eğitim programını okullarda eğitim vermeye devam ediyor. Eğitimler sonunda öğrencilere sıfır atık projesini anlatan kitap hediye edildi.

ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRMELİYİZ

Düzenlenen eğitime katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Sıfır Atık Projesi eğitimleri ile israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, gereksiz atık oluşumunun azaltılması hakkında gerekli bilgiler veriliyor. Çevreye duyarlı ve saygılı, ülke ekonomisine katkı sağlayacak. Bireyler yetiştirmenin en iyi yolunun çocukları bilinçlendirmek” dedi.

kirikkalede-sifir-atik-projesi2.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x