Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kırıkkale’den Kimi Milletvekili Görmek İstersiniz Anketimiz Sona Erdi

Seçim öncesi anketleri ve aday tahminleri ile Kırıkkale’nin en güvenilir adresi olan Haber71.net, 2023 Genel Seçimleri öncesinde vatandaşa, “Milletvekili olarak kimi görmek istersiniz?” sorusunu yöneltti. Yaklaşık 1 aydır devam eden ankete bugün itibariyle 15 431 bin kişi katıldı. Ankette başı çeken isim ise yüzde 16.51% | 2,547 OY Taner Özgün oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim öncesi anketleri ve aday tahminleri ile Kırıkkale’nin en güvenilir adresi olan Haber71.net, 2023 Genel Seçimleri öncesinde vatandaşa, “Milletvekili olarak kimi görmek istersiniz?” sorusunu yöneltti. Yaklaşık 1 aydır devam eden ankete bugün itibariyle 15 554 bin kişi katıldı. Ankette başı çeken isim ise yüzde  16.38% | 2,547 OY
Taner Özgün oldu.

Taner Özgün
Ankarada spor camiasında ve siyasette isminden söz ettiren hemşehrimiz Taner Özgün 27 branşta mücadele veren Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden ABB EGOSPOR başkanlığı yapmış,Şuanda Ankara BELPA Genel Müdür danışmanı olarak görev yapıyor.Ankarada Kırıkkalelili hemşehrilerimizin her zaman destekçisi olan bir isim  2,547  OY | 16.38% ile birinci oldu.

Mahmut Çorumlu Dengeleri Değiştirdi
Kırıkkale’de il emniyet müdürlüğü yaptığı dönemde başta gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine açtığı savaş ile Kırıkkalelilerin gönüllerini feth eden ,Kaçakçılık ve Organize Suçlar Daire Başkanı olması ile Kırıkkale’de bir Kırıkkalelinin atanması gibi sevinç ile karşılanan hem il emniyet müdürlüğü hemde KOM Başkanlığında başta Kırıkkalespor ve Kırıkkalelilerin her zaman yanında olan Çorumlu “Kırıkkale’den Milletvekili adayı olmayacağını açıklamasına rağmen Kırıkkaleliler, çoğu siyasinin dahi yapamadığı Kırıkkale’nin gençlerinin polis, komser vb görev ve atamalarda kapısı aşındırılan bir isim. Ankete  2,371 OY | 15.24% ile ikinci oldu.

Merih Karayol
1971 yılında Kırıkkale’de doğan Karayol 1989-1994 Yıllarında Belediye Başkanlığı yapan Hayati Karayol’un oğlu,kendisinin Milletvekiliği düşünmediği Kırıkkale Belediye Başkan Adaylığı kamuoyu tarafından bilinmesine rağmen ankette üçüncü sırada yer aldı. Merih Karayol hali hazırda Keçiören Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. Ankara’da bir çok hemşehrimize destek olan Karayol’un Kırıkkale’de ben de varım diyor.
2,107 OY | 13.55% ile  üçündü oldu

Kamil Özyön
1966 yılında Kırıkkale’nin Keskin Takazlı Köyünden olan Özyön Ankarada iş hayatına devam etmektedir.Ankarada bir çok insana iş imaknı tanıyan Kamil Özyön British School Yönetim Kurulu Başkanı,Fora Proje Yönetim Kurulu Başkanı,Vira Proje Yönetim Kurulu Başkanı ,K Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcılığı, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 959 OY | 6.17% ile dördüncü oldu.

Orhan Kılıç
1973 yılında Kırıkkale’ nin Delice ilçesine bağlı Baraklı köyünde doğan Orhan Kılıç, Ankarada iş hayatına devam ediyor 2011 Yılında kurduğu E-İMZATR, 02 Şubat 2014 tarihinde Bilişim Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı (ESHS) olarak ilan edildi. Türkiye’ de sadece 3 kuruluşun yetkilendirildiği kuruluşlar arasına dördüncü “Güven Merkezi” olarak yetkilendirilmiştir. E-İMZATR, %100 Milli Altyapı Yazılımı kullanmasıyla ilk olma özelliğini taşımaktadır. Elektronik İmza, Zaman Damgası ve SSL konusunda yetki sahibidir. E-İMZATR, Ankara Genel Merkezli olmak üzere tüm Türkiye’ de şubeleri ile birlikte hizmetlerine devam etmektedir.Kırıkkaleli yüzlerce gence burs veren iş insanı Kılıç Kırıkkale ile bağlarını hiçbir zaman koparmamış, Kırıkkale ile ilgili birçok sivil toplum örgütlerinde ya bizzat görev almış ya da maddi ve manevi katkılarını sürekli sağlamıştır. 820 OY | 5.27% ile beşinci oldu.

Salih Atakul
Keskinin köklü ailerinden olan Atakul ailesinin bir ferdi olan iş insanı Salih Atakul Ankara ve İstanbul olmak üzere Mercedes-Benz ağır vasıta ve MAN ağır vasıta da orijinal yedek paraça bayyi olarak bir çok hemşehrimize iş imkanı sağlamaktadır.Aynı zamanda Ankara Keskinliler Derneği 2.Başkanlığı görevinide yürüten Atakul Keskin ilçesinde hayır severliği ile tanınmaktadır. 707 OY | 4.55%  ile altıncı sırada yer aldı.

Veli Uca
Keskin doğumlu olan İş İnsanı Veli Uca Kırıkkalede iş hayatına devam etmektedir.Bir çok hemşehrimize şirketlerinide istihdam sağlayan Uca 2011 Genel Seçimlerinde MHP’den 3.Sıra adayı 1989-1991 yılları arasında Ülkü Ocağı Dergisi, Yeni Düşünce Gazetesi ve Gözyaşı Dergisi Kırıkkale il temsilciliği görevinde bulundu.Aynı zamanda hali hazırda Kırıkkalespor Başkanlığı görevinide yürütmekte 659 OY | 4.24% ile yedinci sırada yer aldı.

Yusuf Güni
Keskin doğumlu olan Yusuf Güni Kırşehir Akpınar,Boztepe,Kütahya Şaphane,Kars Selim,Van Gevaş,Nevşehir Hacıbektaş,Ankara Kalecik kaymakmlığı görevinde bulundu.İç işleri Bakanlığı bakan danışmanlığı görevinde de bulunan hemşehrimiz şuan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunuyor.Bir çok gencimize iş sahibi olması konusunda yardımcı olması ile bilinen Yusuf Güniyi yakın gelecekte siyasi arenada görebiliriz. 621 OY | 3.99% ile sekizinci sırada yer aldı.

Yunus Erol
Keskin doğuımlu olan Kırıkkalenin genç Avukatlarından Yunus Erol,genç yaşına rağmen Kırıkkale’de hukuk camiasında bilinen bir isim bir dönem Ak Parti İl Başkan yardımcılığı görevinde de bulundu.Genç avukat Erol’u siyaset arenasında göremeye devam edeceğiz gibi görülüyor. 594 OY | 3.82% ile dokuzuncu sırada yer aldı

Adnan Duman
Kırıkkale doğumlu olan iş insanı Adnan Duman savunma sanayinde yaptığı yatırımlarla Kırıkkale kamuyounda isminden sıkca bahsedilen bir isim,Ak Parti ile başkan yardımcılığıda yapan Duman süpriz bir karar ile Ak Partide istifa ederek İYİ Parti saflarına katıldı.Kırıkkale’de fabrikalarında 400 yakın insana istihdam sağlayan Duman Kırıkkale siyasetinde bende varım dedi. 577 OY | 3.71% ile onuncu sırada yer aldıç

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Necip Yilmaz
Necip Yilmaz
15 Ocak 2023 23:45

Halil Özaslan’da potansiyel bir aday. Ak Parti camiası içerisinde Ankara ile ilişkileri en güçlü olan isim. Bu listede yer verilmemiş olması şaşırtıcı bir durum.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x