Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalegücü puan almak için savaşacak

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, kendi saha ve seyircisi önünde Küçükçekmece Sinopspor'u konuk edecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, kendi saha ve seyircisi önünde Küçükçekmece Sinopspor’u konuk edecek.Alt sıralardan kurtulmanın hedefinde olan kırmızı lacivertliler, rakibi karşısında almayı planladığı 3 puanla düşme potasından kurtulmak istiyor.

ÜST SIRALARA DOĞRU ÇIKMANIN HEDEFİNDE

2023-2024 futbol sezonunun ikinci yarısında kötü gidişatı durduramayan Kırıkkalegücü, alt sıralara adeta demir attı. Düşme sınırına giren kırmızı lacivertliler, 10 Mart Pazar günü saat 14.00’te kendi saha ve seyircisi önünde Küçükçekmece Sinop Spor’u konuk edecek.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Sahasında almayı hedeflediği 3 puan ile yükselişe geçmek isteyen Kırıkkalegücü, düşme hattından biran önce çıkmanın planlarını yapıyor. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Maçı Oğuzhan Hamitoğlu yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise İsmail Çetin, Enes Samanlı ve Ege Burak Atamer yapacak. Maçın gözlemcisi Mukaddem Gülpınar, temsilci olarak ise Erdinç Ergün Angın ile Kağan Kökten görev yapacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x