Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalegücü’nün kader maçı!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, deplasmandan eli boş döndü. Düşme sınırında bulunan kırmızı lacivertliler, bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Gümüşhanespor ile ligde düşme kalma mücadelesi verecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, deplasmandan eli boş döndü. Düşme sınırında bulunan kırmızı lacivertliler, bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Gümüşhanespor ile ligde düşme kalma mücadelesi verecek.

PAZAR GÜNÜ GÜMÜŞHANE’Yİ AĞIRLAYACAK

İstediği bir sezonu elde edemeyen Kırıkkalegücü, ilk yarı sezonunda yakaladığı başarı grafiğini ikinci yarıda altlara doğru düşürdü. Düşme kalma hattına adeta demir atan kırmızı lacivertliler, hem iç saha hem de dış saha maçlarında yüzü gülmedi. İki hafta önce Mardin1963’e kendi sahasında puan veren Kırıkkalegücü, bu hafta ise deplasmanda Ayvalıkgücü’e 4-1’lik skorla farklı yenilerek yine puan kaybetti. Sezonun bitimine son 2 hafta kala ligde kalma mücadelesi veren Kırıkkalegücü, 26 puanla 12’nci sırada yer alıyor. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Gümüşhanespor ise 22 puanla 13’üncü sırada düşme hattında yer alıyor.

FUTBOLCULARA PARALARI VERİLDİ

Ramazan Bayramı öncesi yaşanan ekonomik kriz sonrası kulüp başkanı Şeref Akbal istifa etmiş ve futbolcular Mardin maçına çıkmama kararı almıştı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın bayram öncesi futbolcuların maddi problemini çözmüş ve futbolcular sahaya çıkmıştı. Krizin çözülmesinin ardından ise Kırıkkalegücü, hem iç saha hem de dış saha maçlarında toplamda 6 puan kaybetti. Kırıkkale’nin adeta kader maçı olacak karşılaşma öncesi de bütün taraftarlar, kulüp yönetimi ve teknik heyet Kırıkkale halkına çağrıda bulundu.

BÜTÜN TARAFTARLARA AÇIK DAVET

Teknik direktör Nihat Baran, “Kırıkkale’nin birlik ve beraberliğini göstermemiz için herkesi stadyuma bekliyoruz. Takım olarak gerçekten çok zorlu bir maratondan geçtik. İnşallah lige tutunmak istiyoruz. Hem takımımız hem bizler ligde kalacağımıza sonuna kadar inanıyoruz. Gümüşhane maçı için büyük mücadele vereceğiz. Bu puana ihtiyacımız var. İnşallah yeni sezon için yeniden üçüncü ligde devam ederek bu galibiyete inancımız tamdır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x