GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale’nin AK Partiye ihtiyacı var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü ve Yüksek İhtisas Hastanesi personellerini ve hastaları ziyaret eden Ak Parti heyeti hastanede yatan hastalarla yakından ilgilendi. Ak Parti Milletvekili Ramazan Can Ak Parti iktidarında ilimize büyük yatırımlar yapıldığını bu yatırımların başında sağlık yatırımları olduğunu söyledi. Can, ilimizde bu yatırımların devam etmesi için AK Partiye ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

 

İSTİKRAR VE GÜVEN

AK Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü ve Yüksek İhtisas Hastanesi personellerini ve hastaları ziyaret ettiler. Kurumlardan çalışmalar hakkında bilgi alan Ak parti heyeti hastaları tek tek ziyaret ederek acil şifalar dilediler. AK Parti iktidarı ile birlikte ilimizde sağlık hizmetlerindeki çıtanın her geçen yıl yükseldiğini dile getiren Milletvekili Ramazan Can, bu alanda yapılan reformlarla artık Türkiye’nin dünyada örnek alındığını belirtti. Hastane çalışanlarıyla da görüşen Can, özveriyle görevlerini ifa eden tüm sağlık personeline de teşekkür etti. Can hastalarla yaptığı sohbette ilimize yapılan yatırımları ve sağlık yatırımlarından bahsederek bu yatırımların devam etmesi için Ak partiye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Can Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugüne kadar muhalefet yapmaktan proje üretemediğini CHP’nin Türkiye’ye katabileceği hiçbir şeyinin bulunmadığını söyledi. MHP’nin ise terör olaylarını siyasi malzeme yaptığını öne süren Can, son teröristte etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelenin devam edeceğini vurguladı. Can terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyamayan HDP’nin ise bir kısım çevreler tarafından cici çocuk gibi gösterilmeye çalışıldığına dikkat çekti. Türkiye’nin AK Parti iktidarına ihtiyacının olduğunu dile getiren Can, “Türkiye’de koalisyonlar olursa, direksiyonda iki kişi olursa biri sağa çekip biri sola çektiği için kazalar yaşanıyor. Türkiye her zaman tek başına iktidarlar döneminde yatırımlar aldı. İstikrar ve güven ortamının devam etmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç var” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu