GündemManşet

Kırıkkale’nin tek yapımcısı Özcan Müzik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin tek Müzik Albüm ve Klip yapımcısı olan Özcan Müzik, 2017 yılında Tunay Coke’nin ‘Beni Böyle Yıkıp Gittin’ albümünü çıkartmanın gururunu yaşıyor.

 

KIRIKKALE’NİN TEK YAPIMCISI

1997 yılında müzik sektörünü giren Özcan Müzik, 2006 yılından bu yana Müzik Albüm ve Klip Yapımcısı olarak ilimizde tek başına faaliyet gösteriyor. Faaliyette olduğu 20 yıl içerisinde Kırıkkale ve Anadolu sanatçılarına verdiği değer ile ön plana çıkan Özcan Müzik, Ömer Şahin, Murat Karaca, Çetin İçten, Tahir Uçar, Çetin Çezik, Hüseyin Öksüz, Serkan Akdemir gibi birçok sanatçıya albüm ve Kliplerinde öncülük yaptı.

 

YENİ BİR ALBÜM GELİYOR

Son olarak Ragıp Cihat Mencet’in Elif Şirketler Grubu’nun sponsorluğunda Tunay Coke’nin ‘Beni Böyle Yıkıp Gittin’ albümüne yapımcılık yapan Özcan Müzik Sahibi Sabri Özcan, yöremizin genç sanatçılarına da öncülük verdiğini belirtti. Kırıkkale’de tek olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Özcan, 2017 yılı içerisinde yeni projelerinin de olduğunu, en yakın zamanda yeni bir albüm ile müzik sektöründe yer alacağını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x