Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale’nin Tokmak köftesi festivalde tanıtılacak

Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan Çakmak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kırıkkale'de yapılması planlanan "Kırıkkale Fest" festivali hakkında istişarelerde bulunuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan Çakmak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kırıkkale’de yapılması planlanan “Kırıkkale Fest” festivali hakkında istişarelerde bulunuldu.

KIRIKKALE FEST HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Dernek Başkanı Özgür Dönmez yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan Çakmak beyefendi ile Kırıkkale’de yapılması planlanan ‘Kırıkkale Fest’ festivali hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Festivalle ilgili görüş ve fikirlerimizi müdür bey ile paylaştık. Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ortak çalışma kararı aldık. İnşallah Kırıkkalemize yakışır bir festival olur. Dernek olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu bildirdik. Kıymetli müdürümüze misafirperverliği ve hoş sohbeti için şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x