Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Bahşılı’da Halil İbrahim Bişkin farka gidiyor

MHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin ,Bahşılı'da Halil İbrahim Bişkin'e destek vermek için katılım sağlayan ailelerin buluşma programında çeşitli açıklamalarda bulundu, katılım sağlayan ailelere teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin ,Bahşılı’da Halil İbrahim Bişkin’e destek vermek için katılım sağlayan ailelerin buluşma programında çeşitli açıklamalarda bulundu, katılım sağlayan ailelere teşekkür etti.

Mhp Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin Biz her zaman diyoruz ki Bahşılı halkı vefalı, sağduyulu bir halktır ve günü geldiği zaman gerekli hassasiyeti de gösterebilen bir halkır. Bunun en büyük ispatı da bugün burasıdır. Çünkü biz bugün burada bir miting yapmıyoruz. Sadece ilçemizde yaşayan bize destek veren  aileri burada. Bahşılı’da yükümüz ağır. Çünkü buradaki bu destek ve samimiyet, bize 31 mart akşamından sonra bu memlekete en güzel hizmet etmeyi bir borç haline getiriyor. Bunu yapmak bizim boynumuzun borcudur. Bugün akşam saatinde buradaki bu kalabalık bize Bahşılılı hemşehrilerimizin belediyecilik noktasında dün MHP’de karar kıldığının bariz göstergesidir. Herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir
Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Bir 5 kişi, ateş ve kalabalık görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
5 1 vote
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Kazım
Kazım
7 Mart 2024 17:22

Neye göre kime göre yukarıdaki anket sonucunuza bakın isterseniz.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x