Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSpor

Kırıkkalespor Ankara Kampında

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Kırıkkale'de tamamlayan, Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2. etap çalışmaları için Ankara'ya gitti. Ankara Esenboğa Anadolu Otel'de takım, çalışmalarını sürdürecek. 14 gün sürecek 2. etap çalışmaları öncesinde tesislerde toplanan futbolcular ve teknik ekip, hareketten önce toplu halde poz verdi. Futbolcuların bir hayli neşeli ve moralli oldukları görüldü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ
Ankara  seyahati öncesinde açıklamalarda bulunan Kırıkkalespor teknik Direktörü Hasan Basri Kara, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından lige hazır hale gelmek istediklerini söyledi. Ankara’da kampının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan  Kara, “Ankara kampında eksiklerimizi göreceğiz. Güçlü rakiplere karşı önemli hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar sonunda ofansif ve veya defansif anlamda ne gibi eksiklerimizin olduğunu çok daha iyi göreceğiz.  Ankara kampından yeni sezona hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. Yeni sezonda tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız.”dedi.

24 FUTBOLCU YER ALIYOR
Krııkkalespor’un tecrübeli futbolcuları, Hakan Arat ve Hüseyin Erol, 2. etap çalışmalarının ardından lige hazır hale geleceklerini söylediler. Kırmızı-lacivertli  futbolcular takımda çok iyi bir arkadaşlık havasının olduğunu ve bunu lige yansıtarak başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını kaydettiler.  Kırıkkalespor’un 14 gün sürecek hazırlık kampında 24 futbolcu yer alıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x