Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor Başarısı Sıfırdan Yazılıyor

MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Kürşat Güldal, 51 yıllık bir devi tekrar ayağa kaldırmak istediğini söyleyerek, gecelerini gündüzlerine katarak kulübün eski günlerine dönmesini hedeflediklerini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Kürşat Güldal, 51 yıllık bir devi tekrar ayağa kaldırmak istediğini söyleyerek, gecelerini gündüzlerine katarak kulübün eski günlerine dönmesini hedeflediklerini söyledi.

51 YILLIK BİR KULÜP

Kırıkkale’nin kökenli, 51 yıllık bir kulüptür MKE Kırıkkalespor. Bir döneme damgasını vurmuş gerçek bir şehir takımı MKE Kırıkkalespor. Kadrosunda bulundurduğu futbolcularla, yaptığı yıldız transferleri ile Türkiye’nin futbol tarihinde önemli bir yer edinen kırmızı – lacivertli ekip, tekrar profesyonel lige çıkmayı hedefliyor. 1. Amatör Küme de yerini alan MKE Kırıkkalespor, şimdi gözünü BAL Lig’ine dikmiş durumda.

GÖZ DOLDURUYOR

MKE Kırıkkalespor taraftarların sevgisiyle ayakta kalabilmenin haklı gururunu yaşıyor. MKE Kırıkkalespor 1.Amatör Küme Liginde yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı. Hafta sonu Yahşihan ile oynadığı güzel futbol ile 2-0 galip geldi. Oynadığı maçta aynı zamanda da 1 penaltı kaçıran MKE Kırıkkalespor baştan sona oynadığı güzel futbol taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak göz doldurdu.

BAL LİGİNDE YER ALACAĞIMIZA EMİNİZ

MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü aynı zamanda Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Öğretim Görevlisi olan Kürşat Gürdal,kulüp hakkında değerlendirmelerde bulundu. Teknik Direktör Gürdal ile maçtan sonra yaptığımız söyleşide yeni bir takım kurduklarını bu takımın her geçen gün hem futbol anlamında hem de skor anlamında daha iyi işler becereceklerinden emin olduklarını söyledi.

ŞAMPİYON MKE OLACAK

MKE Kırıkkale’nin marka değerinin her zaman en üste olması gerektiğini dile getiren Gürdal, tüm fedakarlıkları yaparak yarışa devam edeceklerini yıl sonu bu ligde şampiyon olacaklarını söyleyerek desteğini esirgemeyen tüm yöneticilere teşekkür etti. Her geçen gün üzerine koyarak yol alıyoruz, Kırıkkale’nin ortak paydası MKE Kırıkkalespor’a tüm Kırıkkale’nin sahip çıkması gerekiyor. Bu noktada oynayacağımız maçlara MKE Kırıkkale sevdalılarını bekliyor takımın üzerinden ellerini çekmemelerini istiyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x