Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor transfere hızlı başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni yönetimin belli olmasının ardından transferlere ağırlık verdi. Bu yıl hedefini şampiyonluğa diken Kırmızı Lacivertli ekip, yeni sezona 5 transferle girdi. Transfer görüşmeleri tamamlanan futbolcular ile sözleşme imzalanırken yeni transferlerin devam edeceği belirtildi.

HEDEF 3.LİG

Defansa Çilimli Belediyespor forması giyen Gökhan Hıdır, ile anlaşan yönetim,  Orta sahaya Onur Çakmakçı anlaştı. Onur daha önce Edirne Köy Hizmetlerispor’da forma giymişti. Sol beke ise geçen sezon Akşehir forması giyen Ünal Erkeç ile Sağ Beke ise  Denizli Kale Belediyespor’dan Mehmet Bozcan ile  el sıkıştı.  İç transferde ise Furkan Kaya ve Cangizhan Canga ile yeniden anlaşıldı. Futbolcular Kırıkkalespor forması giyerek tek tek fotoğraf çektirirken, kulüp başkanı Ali Rıza Koçoğlu, bu yıl ki hedeflerinin 3. lig olduğunu çalışmalarının bu yönde ilerlediğini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x