Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KIRIKKALESPOR’DA GÖREV DAĞILIMI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sıkıntılı bir kongre sürecinden sonra mahkemelik olan ve Mahkeme tarafından Kayyım Heyeti atanan Kırıkkalespor’da gönüllü kişilere Kayyım tarafından görev dağılımı yapıldı.
3 kişilik Kayyım heyetinin her işe yetişemeyeceğinden ötürü yapılan görev dağılımında Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, As Başkan konumunda, Basın ve Halkla İlişkiler sorumluluğunu üstlenirken ayrıca Futbol Şubesi ve Kafile Sorumluluğu görevlerini aldı.  Ragıp Cihat Mencet yaptığı açıklamada “Kırıkkalespor’da kimin ne görevinin olduğunun bir önemi yoktur. Bizde aslolan Kırmızı ve Laciverttir. Kırmızı Lacivert sevdamız için canımızı ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyiz. Kayyım Heyeti şahsıma da görev vermiş. Kırıkkalespor’a hizmet etmek için bana fırsat verdikleri için teşekkür ediyorum. İyi bir ekip kuruldu, şampiyonluk hedefiyle yürüyeceğiz. Çünkü Kırıkkalespor hangi ligde olursa olsun başarının tanımı şampiyonluktur.” İfadelerini kullandı. İşte T.M. Kırıkkalespor’da yapılan görev dağılımı;
Kayyım İdari İşler Müdürü Talat Akbulut
Basın ve Halkla İlişkiler Ragıp Cihat Mencet
Güvenlik Müdürü Tolga Özkan
Kulüp Müdürü Metin Süngü
Saha Müdürü Adem Onan
Akreditasyon Müdürü Okan Canpolat
Taraftardan Sorumlu Köksal Çakır
Tesislerden Sorumlu Satılmış Yaylacı
Futbol Şubesi Ve Kafile Sorumluları
Metin Gılıç
Köksal Çakır
Tolga Özkan
Zekai Tufan
R. Cihat Mencet
Okan Canpolat
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x