Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor’da hedef 3 puan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor yarın deplasmanda Eskişehir Yunusemrespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan kırmızı-lacivertli ekipte tek hedef 3 puan.

HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bölgesel Amatör lig 6. Grupta 10’uncu hafta karşılaşmaları yarın oynanacak 7 karşılaşma ile tamamlanacak. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor haftayı  deplasmanda oynayacağı Eskişehir Yunusemrespor karşılaşması ile geçirecek. Grupta mağlubiyeti olmayan tek takım olan kırmızı-lacivertli ekip bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlanarak antrenmanlarını tamamlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor maç saatini beklemeye başladı.

3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ve hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizen Kırıkkale Büyük Anadoluspor Basın sözcüsü Ragıp Cihat Mencet, Eskişehir temsilcisinin hafife alınacak bir takım olmadığını, hazırlıklarını bu doğrultuda yaptıklarına vurgu yaptı. Mencet “Şuanda grup lideri olarak yolumuza devam ediyoruz. Eskişehir deplasmanından da her hangi bir yol kazasına sebebiyet vermeden evimize 3 puanla dönmek istiyoruz. Takımımızda moraller oldukça yerinde. Haftayı galibiyetle kapatmamamız için hiçbir neden yok. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x