Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kırıkkalespor’da transfer şov devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

NURETTİN DURUEL

Sezon öncesinde yönetim değişikliği ve yaptığı transferler ile Bölgesel Amatör Ligin güçlü ekipleri arasında gösterilen ve şampiyonluk favorilerinden biri olarak gösterilen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2018-2019 futbol sezonunu şampiyon olarak 3’üncü lige çıkma hedefi olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Yardımcı antrenörlük görevine yıllarca Kırıkkalespor’un formasına giymiş Nurettin Duruel’i getirdi.

 

CENGİZHAN ÇANGA

Yardımcı Antrenörlük görevine Duruel’i getiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, oyuncu transferlerine de devam ediyor. Geçtiğimiz sezon MKE Kırıkkalespor’da başarılı bir sezon geçiren ve umut vadeden Cengizhan Çanga’yı da renklerine bağladı. Tekniğiyle beğeni toplayan Çanga hem ön libero, hem de stoper mevkiinde oynama özelliğine sahip.

 

BURAK TOLUN

Transfer çalışmalarına devam eden ve Teknik Patron Harun Aydosulu’nun onayı ile yapılan transferlerde dikkat çeken bir diğer genç oyuncu ise Burak Tolun. Sol bek olarak görev yapan Tolun, hızı ve top hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Geleceğe de yatırım yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Tolun ile anlaşma imzaladı.

 

NİZAMETTİN AKGÜL

Bölgesel Amatör Lig takımlarının transfer radarında olan ve rakiplerimizin de kadrosuna katmak istedikleri Nizamettin Akgül, 2018-2019 sezonu için anlaşmaya varıldı. Skora etki edebilen ve sağ açık mevkiinde görev yapan Akgül, kendisini Lacivert Kırmızı renklere bağlayan imzayı atarak resmen Kırıkkale Büyük Kırıkkalespor’a transfer oldu.

 

ENES ACAR

Genç transferlere önem gösteren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Çanga, Tolun ve Akgül’ün ardından bir genç isimle daha anlaştı. Genç kaleci Enes Acar ile anlaşan Büyük Anadolu Kırıkkalespor, 2018-2019 sezonunda kelesini de sağlama almış oldu. Şampiyonluk parolası ile sezona başlayacak olan Büyük Anadolu Kırıkkalespor, kadrosunu yaptığı transferler ile güçlendirmeye devam edecek.

 

FURKAN KAYA

Yaptığı transferler ile Bölgesel Amatör Lig’in konuşulan takımı olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yaptığı genç transferler ile de geleceğini sağlama almaya devam ediyor. Genç orta saha oyuncusu olan Furkan Kaya, kendisini Lacivert Kırmızılı takıma bağlayan anlaşmayı imzaladı. Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ve Teknik Patron Harun Aydoslu ile yapılan imza töreninde konuşan Kaya, elinden geleni yaparak takıma katkı sağlayacağını ifade etti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x