Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Arazi kavgasında kan döküldü: 3 ölü, 1 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesinde, köylüler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aydınşeyh köyünde, tarlaların biçerdöverle hasat edildiği sırada Lokman S. İsmail C. ve Eray S. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi yanlarındaki tüfeklerle birbirlerine ateş etti. Lokman S, İsmail C. ve Eray S. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan biçerdöver sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Köyde ve olayın yaşandığı tarlada güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili olarak Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı ise şu açıklamayı yaptı: “25 Temmuz 2018 günü öğlen saatlerinde ilimiz Balışeyh İlçesi Aydınşeyh Köyünde iki aile arasındaki sınır uyuşmazlığı nedeniyle yaşanan ve L.S. E.S. ve İ.C. isimli 3 kişinin vefatı, 4 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan adli olayla ilgili olarak adli soruşturma başlatılarak 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş, Bu kapsamda kasten öldürme suçunu işlendiği değerlendirilen 3 şüpheli gözaltına alınmış olup, olay yeri incelemesi, otopsi ve diğer soruşturma işlemlerine devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x