Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

KIRIKKALE’YE BİRLİK KURMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin müjdelerle geldi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale’ye gerçekleşecek yatırımlarla ilgili müjdelerde verdi. Orgeneral Çetin, “Kırıkkale ‘de Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bir birliğin kurulma çalışmaları devam ediyor. Bazı proje çalışmaları var. Tesis ve depoların inşaatıyla ilgili çalışmalarımız var” diye konuştu.

KIRIKKALE BENİM MEMLEKETİM

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Günün tamamını Kırıkkale’de geçiren Orgeneral Çetin, Kırıkkale valiliği, Kırıkkale Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini, Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret etti. Jandarma Genel Komutanı Çetin daha sonra, önceki gün son yolculuğuna uğurlanan Şehit Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık’ın baba ocağını ziyaret ederek taziyelerini iletti.  Valiliğe gelişinde Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Çetin, Kırıkkale ‘de, memleketinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, bugün kısa süre önce atanan İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen ve İl Emniyet Müdürü Günter Şenses’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını vurguladı.

KIRIKKALE’YE TESİS VE DEPO YAPIM ÇALIŞMALARI

Kırıkkale ‘de Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bir birliğin kurulma çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Çetin, “Bazı proje çalışmaları var. Tesis ve depoların inşaatıyla ilgili çalışmalarımız var. Bugün ilgili arkadaşları zaten bu maksatla getirdim. Bu konuda devletimizin imkanları çerçevesinde planlamalarımız devam ediyor. Bir problem yok” diye konuştu. Orgeneral Çetin “Biz Türkiye’mizin toprakları içerisinde kahraman jandarmamız ve polisimizle, yüce milletimizin desteği ve hayır dualarıyla yurt içinde emniyet ve asayişi sağlıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin toprak bütünlüğünü, milli güvenliğini ve kamu düzenini tehdit eden, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini yok etmeye yönelik eylem ve saldırılarda bulunan terör örgütleriyle topyekûn mücadele kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x