Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale’ye güç katacak yatırım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Jandarmaya ait Eğitim Birliği ve mühimmat depo komutanlığı için 17 bin dönem arazi tahsis edildi

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale Belediyesini ziyaretinde müjdeler verdi. Eğitim Birliği ve Mühimmat Depo Komutanlığı’nın Kırıkkale’ye taşınacağını söyleyen Orgeneral Çetin  “Valimiz Yunus Sezer, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın büyük emeği ve girişimleri sonucu bu yatırımları gerçekleştireceğiz. Yatırımlar Kırıkkale’ye güç katacak” diye konuştu.

 

BAŞKAN SAYGILI 17 BİN DÖNÜM ARAZİ TAHSİS ETTİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ısrarla takip ettiği Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı yatırımlar nihayet vücut buluyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.  Ziyarette açıklamalarda bulunan Orgeneral Çetin  “Kırıkkale kendi memleketim olduğu için ve sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutluyum. Tüm hemşerilerimize hürmetlerimi sunuyorum. Kırıkkale’de jandarma olarak çeşitli yatırımlar yapacağız Eğitim Birliği mühimmat depo komutanlğını Kırıkkale’ye taşıyoruz.  Valimiz Yunus Sezer ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın girişimleri sonucu bu yatırım gerçekleştirme kararı aldık. Başkanımız 17 bin dönüm arazi buldu ve tahsisi gerçekleşti dedi.

 

PROJE İHALESİ YAYIMLANDI

Proje ihalesinin yayınlandığını söyleyen Orgeneral Çetin “Bu yatırımlar Kırıkkale’ye güç katacak. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı Bey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Jandarma Teşkilatı Kırıkkale’de uluslar arası eğitimlere ev sahipliği yapacak diye konuştu . Başkan Saygılı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’i ilimizde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti. Başkan Saygılı Jandarma Genel Komutanlığının yapacağı yatırımların Kırıkkale’ye güç katacağına vurgu yaptı. Ziyaretin ardından Orgeneral Çetin, Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Saygılı başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x