Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Özel öğrenciler yaşayarak öğreniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’de özel öğrenciler yeni hizmete giren uygulama evlerinde, yaparak-yaşayarak öğreniyor. Uygulama evlerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ZİYARETTE BULUNDU

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Mehmet Işıtan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi içerisinde öğrencilerin kendi düzeylerinde yatak düzeltme, bulaşık makinesine bulaşık yerleştirme, oda düzenini sağlama gibi ev ortamında yapabilecekleri basit faaliyetleri yaparak, yaşayarak öğrenmeleri için düzenlenmiş olan Uygulama Evini ziyaret etti. Okul yöneticilerinden ev hakkında bilgi aldı.

AİLE ZİYARETİ

Diğer taraftan Milli Eğitim MüdürüTüfekçi, Bir Kahvenizi İçeriz Projesi Kapsamında Kırıkkale Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinden İrfan Akdemir’in ailesini ziyaret etti. Çocukların bakımı ve gelişimi konusunda aile ile sohbet eden Tüfekçi, öğrencilerin eğitim almaları ile ilgili gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x