Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale’ye Yeni Mezarlık Yeri

Mevcut mezarlıkların kapasitesinin dolması nedeniyle yer arama çalışmalarına başlayan Kırıkkale Belediyesi, şehrin ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak yeni mezarlık yerini Çevre Yolu üzerinde oluşturmaya başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırıkkale Belediyesi, şehrin ileriye dönük ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor. Son olarak Kırıkkale’de ki mezarlıkların kapasitesinin dolmaya başlaması üzerine yer arayışına başlayan Kırıkkale Belediyesi, Çevre Yolu üzerinde yaklaşık 79.000 metre kare alana yeni mezarlık alanı oluşturuyor. Yeni mezarlık alanında başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin uzun bir süre mezarlık yeri sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

 

Her Türlü İhtiyaçlar Düşünülmüş Durumda

Kırıkkalelilerin defin işlemlerini ve kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmeleri için yeni mezarlık alanında planlama çalışmalarını tamamladıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni mezarlık alanında peyzaj, asfalt ve yaya düzenlemeleri çalışmalarına başladıklarını belirtti. Yeni mezarlık alanı içerisinde vatandaşların her türlü ihtiyaçları da ayrıca düşünülmüş durumda. Araç oto parkı, mescit, idari bina ve gasil hanenin de bulunacağı yeni mezarlık Çevre Yolu üzerinde bulunacak. Yetişmiş ağaçlarında bulunduğu alanda yapılacak yeni ağaçlandırma çalışmaları ile Kırıkkalelilere nezih bir ortam sunulacak. İsteyen vatandaşlar için yeni mezarlık alanında aile mezarlığı yeri satışı da yapılacak.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x