Siyaset

Kırıkkale’yi hak ettiği noktaya taşıyacağız

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Önal “Kırıkkale’mizi hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olacağız” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Önal “Kırıkkale’mizi hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olacağız” dedi.

TALEP VE İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİLER

31 Mart Yerel Seçimleri sonucu Kırıkkalelilerin iradesi ile Kırıkkale Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Önal’ı, 28 Mahalle Muhtarı ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu. Büyük bir bölümü yenilenen muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep ve isteklerini başkan Önal’a iletti. Meclis toplantı salonunda samimi ortamda geçen sohbette muhtarlar en çok “park talep ve mevcutların yenilenmesi, üst yapı” ya yönelik istek ve şikayetlerini dile getirdiler.

kirikkaleyi-hak-ettigi-noktaya-tasiyacagiz-2.jpg

KIRIKKALE’Yİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

Başkan Önal’da “Kırıkkale’mizin muhtarıyla el ele vererek, omuz omuza sorunları çözmek ve şehrimizi geleceğe taşımak için çalışacağız. Onlar bizlerin mahallelerimizde ki sesleri, belediyemiz ile aramızda ki köprü olduğunu ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum.

kirikkaleyi-hak-ettigi-noktaya-tasiyacagiz-4.jpg

Kırıkkale’yi hat ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, aramızda köprü vazifesi gören, bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan muhtarlarımızla istişarelerimizi sürdürecek, düzenli aralıklarla bir araya gelerek neler yapıp yapamadığımız konuşacağız” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x