Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale’yi Seviyorum İkametimi Taşıyorum

MHP İl Başkanı Murt Abalı’dan Kırıkkaleli gençlere çağrı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Adrese dayalı nüfus kayıt sisteminin devreye alınmasıyla her yeni yılbaşında nüfus yoğunluğuna göre milletvekili sayıları başta olmak üzere iller birçok açıdan avantajlı konuma geliyor. Buradan hareketle ikametleri il dışında bulunan Kırıkkaleli gençlere çağrıda bulunan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı “Kırıkkale’yi seviyorum ikametimi taşıyorum” çağrısında bulundu.

 

TBMM’DE DAHA FAZLA TEMSİL HAKKI İÇİN

Milliyetçi Hareket Patisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Adrese dayalı nüfus kayıt sistemiyle illerin nüfusuna göre çeşitli kriterlerin belirleneceği tarih öncesinde Kırıkkaleli gençlere bir çağrıda bulundu. Kendisine ait sosyal medya hesabından çağrısını yineleyen MHP İl Başkanı Abalı “Kentimize değer katan sevgili gençler, siz de bu şehirde söz sahibisiniz! Şehrimizin TBMM’de daha fazla temsil hakkı olması için 31 Aralık 2022 tarihine kadar ikametlerinizi Kırıkkale’ye taşımanızı rica ediyorum. İkametinizi E-Devlet ya da Nüfus Müdürlükleri üzerinden Kırıkkale’ye taşıyabilirsiniz. Kırıkkale’yi seviyorum ikametimi taşıyorum” dedi.  Bilindiği gibi nüfus oranlarına göre İstanbul ve Bayburt’un çıkaracağı milletvekili sayısı birer artmış, Eskişehir ve Muş’un milletvekili sayısı birer azalmıştı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x