Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kırıkkale’yi tanımayan öğrenci kalmayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale Belediyesi işbirliği ile öğrencilerinin şehri tanıması için hazırlanan proje hayata geçti. Kırıkkale’yi tanımayan öğrenci kalmayacak’ sloganıyla hayata geçen proje kapsamında üniversite öğrencilerine, Kırıkkale Belediyesi tarafından gezi programı düzenlendi.

 

REHBER EŞLİĞİNDE GEZİ

Belediye ve Üniversite tarafından ‘Kırıkkale’yi tanımayan öğrenci kalmayacak’ sloganıyla ortaklaşa başlatılan proje hayata geçirildi. Belediye ve Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan ortak projede Kırıkkale Belediyesi tarafından, Üniversite Öğrencilerine Kırıkkale’nin tanıtımına yönelik gezi programı düzenlendi. Rehber eşliğinde düzenlenen gezi programında öğrencilere Tarihi Kırıkkale Evleri, Şehir Parkı, Sevgi Yolu ve Cumhuriyet Meydanı, Kültür Parkı ve Celal Bayar Parkının tanıtımı yapıldı. Sezon sonuna kadar yaklaşık 7 bin öğrencinin şehrin tanıtımı amaçlı gezi programına katılması planlanırken, hazırlanan proje ile Kırıkkale Üniversitesi’nin şehre katkısının artması amaçlanıyor.

 

ŞEHRİN TANITIMINDA SON DERECE ÖNEMLİ

Projenin öğrencileri şehir merkezine çekmek için son derece önemli oluğunu belirten Belediye  Başkanı Mehmet Saygılı, “Üniversitemiz ve Belediyemiz iş birliğinde Kırıkkale’yi tanımayan öğrenci kalmayacak’ sloganıyla başlatılan proje kapsamında öğrencilerimize şehrimizi gezdirdik. Gezi programında Belediyemiz tarafından görevlendirilen rehber eşliğinde şehir merkezinin temelini oluşturan Tarihi Kırıkkale Evleri, Şehir Parkı, Sevgi Yolu ve Cumhuriyet Meydanı, Kültür Parkı ve Celal Bayar Parkının tanıtımı yapıldı. Bu proje ile üniversitede öğrenim gören öğrencilerimizin hem Kırıkkale’yi tanımasını sağlayacak hem de öğrencilerimizin şehir merkezinde hoş vakit geçirebilecekleri alanların yerinin belirlenmesi sağlanmış olacak. Sezon sonuna kadar binlerce öğrenciye şehrimizin tanıtımını yapmış olacağız”.dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x