Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

‘Kırıkkale’yi yalnız bırakmayacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran Erken Genel Seçimleri öncesinde adaylarını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi, Kırıkkale’de düzenlediği yürüyüşle adeta gövde gösterisi yaptı.

Şeref ve namus sözü;

‘Kırıkkale’yi yalnız bırakmayacağız’

 

Öztürk: “Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücü yettiği oranda, Allah bizlere bu meclisi nasip ettiği oranda yeminle ve samimiyetle söylüyorum; ne bir tane Kırıkkaleliyi ne de Kırıkkale’yi şerefim namusum üstüne yeminle yalnız bırakmayacağız.”

 

Elimi taşın altına koymak için aday oldum

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 3’ncü sıra milletvekili adayı Dr. Ömer Dedebali, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında Kırıkkale halkının tüm sıkıntılarını meclise taşımak için var gücüyle çalışacağını belirterek şu ifadelerde bulundu: “Elimi taşın altına koymak için milletvekilliğine aday oldum. Devlet memurluğunu bıraktım ama hekimliğim devam ediyor. Sizlerin bütün sıkıntılarını meclise en iyi şekilde taşıyacağıma inanıyorum.”

 

En büyük projemiz samimiyettir

En büyük projelerinin samimiyet olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra Milletvekili Adayı Murat Abalı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşkilatlarım, adaylar, aday adayları ve gönüldaşlarımın en büyük projesi samimiyettir. Hiçbir yiğit ülkücü verdiği sözü tutmamazlık etmez. Sözler bizim için şereftir, namustur. Bizde kendim partim, aday arkadaşlarım ve tüm ülkücü camia adına burdan söz veriyorum. Biz Kırıkkale’de verdiğimiz sözlerin hepsini samimi bir şekilde tutacağız. Hiç kimseye benzemeyeceğiz inşallah.”dedi.

 

Namusum üstüne yeminle yalnız bırakmayacağız

Kırıkkaleliyi ve Kırıkkale’yi yalnız bırakmayacağını belirterek kalabalığın önünde şeref ve namus sözü veren Öztürk, “Dava arkadaşlarım Kırıkkale Anadolu’nun göbeğinde ne yazık ki zaman zaman yetim zaman zaman öksüz bırakılan bir bozkır şehri. Ama bizim bir sözümüz var. Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücü yettiği oranda, Allah bizlere bu meclisi nasip ettiği oradan yeminle ve samimiyetle söylüyorum ne bir tane Kırıkkaleliyi ne de Kırıkkale’yi şerefim namusum üstüne yeminle yalnız bırakmayacağız ”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x