Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kış gelmeden biz gidelim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Gençlik Merkezince yerelde yürütülen ‘Kış Gelmeden Biz Gidelim’ projesi kapsamında her ay ilçelerde ikamet eden yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için soğuk kış şartlarında yaşam kalitelerini artırmak amacıyla bot ve mont hediye ediliyor.

45 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

Diğer taraftan ziyaretlerde ayrıca kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için Gençlik Merkezleri bünyesinde akademi faaliyetleri ve kulüp çalışmaları aktif şekilde uygulanıyor. Bugüne kadar Karakeçili, Sulakyurt ve Balışeyh İlçelerinde gençlik liderleri, gönüllü gençlik liderleri ve gönüllü gençler ile birlikte tamamen kendi imkânlarıyla üç ilçede 45 adet bot ve 45 adet mont yardımı yapıldı. Gençlik Spor İlçe Müdürleri ve Okul Müdürleri ile koordineli bir şekilde öğrenci tespiti yaparak her ay bir ilçe ziyareti yapıldığı bildirildi.

UNUTAMAYACAKLARI GÜN YAŞADILAR

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan “Bakanlığımız 2019 yılını Gönüllülük Yılı ilan etmesiyle birlikte Gençlik Merkezlerimiz İl merkezi ve ilçelerimizde birçok gönüllülük faaliyeti düzenlemektedir. Bunların en önemlilerinden biri de Kırıkkale Gençlik Merkezimizin yürütmüş olduğu  ‘’Kış Gelmeden Biz Gidelim’’ projesidir. Gençlerimiz özellikle ilçelerde yapmış olduğu faaliyetler ile orda ki kardeşlerimizin gönüllerine girmekte ve gönüller arası mesafe olmadığına her defasında şahit olmaktadır. Bu projemizde verilen hediyeler haricinde Resim yarışmaları, eğitsel ve sokak oyunları gibi etkinlikler ile eğlenceli vakit geçirmektedirler. Ayrıca faaliyet sonrası bir yetim kardeşimizin sınıf ortamında doğum gününü kutlayarak unutamayacağı bir gün geçirmelerine vesile olmaktadır. Bir kez daha projede emeği geçen herkese özellikle gönüllü kardeşlerime çok teşekkür ederim’’ dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x