Gündem

Kışlık Yakacaklar Hacılar Belediyesi’nden

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun talimatları doğrultusunda kasabada ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımında bulunuldu.

HABER: YELİZ ERDEM

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu bu zamana kadar 50 haneye yakacak yardımında bulunduklarını belirterek “Belediye imkanları ile temin edilen udun türünden yakacaklar, Sonbahar döneminde halkımızın kışlık hazırlığı içerisinde bulunduğu ‘’Salçalık, menemenlik, ekmek yapımı ‘’ gibi ve Sobalı evlerde kışlık yakacak ihtiyaçlarını gidermek için “sizden – Bizden”  demeden her haneye vatandaşın talebine istinaden belediyenin kamyonu ile hiç bir ücret alınmadan yakacak temininde bulunduk. Şu ana kadar 50 haneye bu desteğimiz ulaşmış olup halen devam etmektedir. Yapılan bu destek ufak gibi görülse de içerisinde  bulunduğumuz ekonomik sıkıntılara bir nebze fayda sağladığı ve kasaba halkı tarafından memnuniyet ile karşılandı” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu