KeskinYaşam

Kızılay Keskin temsilciliği yüzleri güldürüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlçenin en ücra köşesi demeden ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Keskin Kızılay temsilciliği yaklaşan kış mevsimi öncesinde yine yüzleri güldürdü. Keskin Kızılay temsilciği içerisinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu yardım kolilerini ve giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Kızılay Keskin Temsilciliği yüzleri güldürmeye devam ediyor. Kızılay Keskin ilçe Temsilcisi Ömer Faruk Atakul,  önderliğindeki ekipler yaklaşan kış mevsimi öncesinde ihtiyaç sahiplerine bir taraftan giysi yardımında bulunurken, diğer taraftan yardım kolileriyle ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayarak yine takdir topladı. Yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kızılay Keskin ilçe Temsilcisi Atakul, “Hane ziyaretlerinde bulunarak ihtiyaç sahibi ailelerimizle hemhal oluyoruz ve ihtiyaçlarının karşılanması adına çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç sahiplerinin mutluluğu bizim mutluluğumuz oluyor” diye konuştu.

ZAMAN MEFHUMU GÖZETİLMİYOR

İhtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Kızılay Keskin ilçe Temsilcisi Ömer Faruk Atakul, yaklaşan kış mevsimi öncesinde ailelerin ihtiyaç duydukları giyim kuşam yardımında bulunduklarını söyledi. İçerisinde konserve gibi gıda maddelerinin bulunduğu kolileri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyleyen İlçe Temsilcisi Atakul “İlçemizde daha önceden belirlemiş olduğumuz ailelerimize yardımlarımızı ulaştırdık. Kızılay Keskin ilçe temsilciliği olarak bundan önceki günlerde olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi zaman mefhumu gözetmeksizin devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x